Fusk tips!

Pssssst!!

Det finns ett tips som jag kan ge dig som ska göra läxan klar (På Datan) på sista minuten och kan inte förstå vad det handlar om ...

1. kopiera text från olika hemsidor på webben, Googla. MEN ANVÄND INTE WIKIPEDIA, det är för förutsägbart.

2. Nu när du har din text, börja redigera: Ta bort meningar som du tycker är onödiga och har inte den fakta som du tycker är för att svara på frågan

3. Ta bort några ord som du inte förstår och byt dem mot några som du vet vad de betyder, och att du kan uttala dem. Du måste åtminstone förstå 67-68% av vad du har kopierat skriver.

4. Bry dig inte för mycke om stavnings kontroll eller att inte skriva en mening rätt.
Några fel måste det vara, det gör att din läraren förstår att du måste ha skrivit det här. Annars om det är perfekt, kommer läraren att börja ge dig frågor som du inte kan svara på och han/hon kommer förstå att du bara kopierade-o-klistra in hela din läxa o du får ett IG eller F.

5. GLÖM INTE! Sätt din egen prägel på din läxa. Kom ihåg, om den är skriven på ett sätt som är helt olikt dig, så kommer lärarna att förstå att du inte gjorde läxan o du får IG ... Eller F.

Skriv ditt namn i skrivstil. Infoga en bild. Gör en stor fetstil rubrik. Skriv en mening eller två om DIN EGEN ÅSIKTom ämnet.


PS. Nu när du har gjort allt det här, kanske du också märker att när du har redigerat (Se steg 2 & 3)
så har du läst lite igenom den och nu förstår lite vad läxan handlade om. Du lärde dig! Och allt genom fusk ... X)
 
Om du ska "maila in" din läxa, du kan alltid ta en bild från Google som du känner passar med ämnet. T.ex: Skriver en historia läxa om Antiken och Alexander den store? Då ta en bild av alexander och sätt den vid sida om en bild av tidslinjen var antiken började i historien och när "Alexander den store" började härskade. xD


Bye!Bra Budskap

Gjort av mig själv, tyckte att den gav ett bra budskap :)
 
 


Ses
 

Nya bilder av Säsong 4 av "The Vampire Diaries"

Här e de nya bilderna som CW gav ut av "The Vampire Diaries" cast.
 
Jag särsklit Gillar Rebekah (Clair Holt) och Elena (Nina Dobrev), för de är dem som kämpar mest på programmet.
 
Kan inte ju inte glömma killarna ... Som Damon Salvatore (Ian Somerhalder) och Stefan (Paul Wesley) som e heta som FAN! X)
 
 
Bilderna

          Okidoki, måste sticka nu.
BAD NEWS!

Hej ...

Super dåliga nyheter ...

Säsong 4 av "The Vampire Diaries" kommer i DECEMBER! :(

Jag börja gråta när jag fick veta. Och det gjorde min familj med ... Dx

Det e ORÄTTVIST! SÅ ORÄTTVIST!

Varför måste de tv-bolag jävlarna göra så här? Är det nåt straff? Är det för de e för jävla upptagna med att göra nya avsnitt av retard programmet "Nu blåser vi Sverige"?? xP


Aja, det finns nog inget som man kan göra. Jag kan alltid ladda ner avsnitten ... Eller se dem online på Tv-links. VÄRLDENS BÄSTA SIDA!

Kan hitta vad som helst där :)

 
Ses ...

TO HILARIOUS! MEN AT WORK!

Vill ni se not HILARIOUS! Så, måste ni se det här. Mina två favorite scener är "Holy Crap! Is that a rinestone fish?" och "Come on! At least tell me where you buy all your floppy hats!"


NI MÅSTE SE DET HÄR XD

RSS 2.0